17 Nisan 2011 Pazar

Bardak Altlıkları

Çiftli tasarımlar halinde 9X9cm boyutlarında baskılı yüzeyi su geçirmeyen, karton bardak altlıkları...Bu seri şimdilik 10 farklı çift illüstrasyon içeriyor. Facebook sayfası için Tıklayınız.

14 Nisan 2011 Perşembe

Kağıt Kukla "Hanzo"


Birbaşka fantastik karakter de "Hanzo" 1975'de Zeki Ökten'in yönemenliğini yaptığı filmin konusu şöyleydi: Bebekken kaybolan ve vahşi ormanda ayılar tarafından büyütülüp, onlar gibi davranan Hanzo, bir gün kazı için köye gelen bir grup tarafından yakalanır. Şehire getirilen Hanzo, doktorlarca gözetim altında incelenmeye başlanır. İnsanlıktan tamamen uzak ve her davranışı bir hayvan gibi olan Hanzo, doktorların da yardımıyla normale döndürülmeye çalışılır. Filmdeki "Hanzo" tiplemisinden farkıl olarak bizim Hanzo'muzun kuyruğu da var. Diğer bir değişle daha hayvanlaşmış bir görünüme sahip. Fakat filmdeki karakter gibi oldukça iyi huylu ve sempatik bir yapısı var :)
Facebook sayfamız için tıklayınız.


13 Nisan 2011 Çarşamba

"Kağıt Kukla Gulyabani"

Türk sinemasının fantastik karakterlerinden "Gulyabani"yi yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı Süt Kardeşler filminden biliyoruz. Bu komedi filminde karanlıklar içinden salınarak gelen dev cüsseli, uzun sakallı, iri gözlü figür, birçoğumuzun hafızasında yer etmiş olmalı. Onu çizip, kağıt kukla haline getirerek ambalajladık :) . Pakette gövdesinin kartondan parçaları, eklem yerleri için maşalı raptiyeler, bir çubuk, bant ve basit bir yapım klavuzu yer alıyor. Facebook sayfası için tıklayınız.

"Yeni Logo, Yeni Sayfa"

Dikenli düşünce bulutu logo ile birlikte, yeni bir "facebook sayfası"na da sahipiz. Facebook'taki sayfamızın sağ üst köşesindeki beğen butonuna tıklayarak.Yeni ürün ve etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.